Lenjeria de pat – schimba aspectul oricarei incaperi

bogdan February 26, 2016 0
Lenjeria de pat – schimba aspectul oricarei incaperi

Atunci cand o persoana se afla in cautarea unei modalitati de a oferi o alura noua si cocheta incaperii in care isi petrecere cea mai mare parte a timpului sau in care se odihneste, cel mai bun lucru pe care il poate face este sa se concentreze asupra unor mici detalii. Nu este nevoie ca intreg mobilierul sa fie schimbat pentru a se oferi senzatia de prospetime unei camere si nici de zugravirea peretilor in nuante neobisnuite.

Este nevoie de acordarea de importanta unor mici detalii cum ar fi cumpararea unui tablou reprezentativ pentru cel care locuieste acolo si care este menit sa acopere un perete gol si monoton, folosirea unei lampe chic, in locul banalului bec, o vaza cu flori proaspete de sezon, cumpararea unui covor in nuante mai vesele si schimbarea lenjeriei de pat.

ocean_blue

Acest ultim pont mentionat, legat de schimbarea lenjeriei de pat, este mai important decat s-ar crede. Iar acest lucru se datoreaza faptului ca lenjeria de pat este responsabila pentru conferirea acelui confort pe care orice persoana il cauta. Astfel, nu doar ca patul va arata mult mai bine imbracat in lenjerie noua, ci va face ca cel care doarme acolo sa aiba un somn mult mai odihnitor si placut, avand impresia ca se afla intr-o incepere noua, cu un aer improspatat.

Ce modele de lenjerie de pat sunt la moda

Nu exista o reteta perfecta care sa recomande anumite modele de lenjerie de pat, ci totul tine de gusturile si preferintele celui care o cumpara. Insa in ultima vreme, cele mai apreciate modele au fost cele care au un design 3D, modern si tineresc, dar si modelele care contin simbolurile si elementele reprezentative (mancaruri, delicatese, obiective turistice, peisaje, personalitati etc) anumitor tari extrem de apreciate de turisti, precum Marea Britanie, Olanda, Franta, Italia, Spania.

Luxury-Aqua-font

Lenjeriile tematice, de Craciun, Valentine’s Day sau Paste au fost si ele destul de apreciate in ultimul timp, insa ele se cumpara mai ales in preajma evenimentelor respective, cand intreaga casa imbraca straie de sarbatoare.

Nu au fost uitate nici modelele de lenjerie de pat cu imprimeuri florale. De mici dimensiuni sau mari, mai colorate sau in intr-o singura culoare, aceste imprimeuri simpatice inca atrag atentia celor care cauta o lenjerie de pat speciala. La fel de la moda sunt si lenjeriile de pat cu constelatii sau care reprezinta momente ale zilei cum ar fi un apus sau un rasarit deoarece ele il fac pe cel care le cumparara sa se gandeasca la relaxare si la zilele libere din vacanta sau concediu.

Asadar, oamenii cauta lenjerii de pat vesele, in culorii vii si intense, care sa-i faca sa-si adore locul de dormit, mai ales dupa ce au petrecut o zi lunga si obositoare, departe de casa. Surprinzator sau nu, patul reprezinta locul in care oamenii isi petrec mare parte din intreaga viata si tocmai de aceea trebuie sa fie mereu imbracat in lenjerie frumoasa si de buna calitate. Mai mult decat atat, in ultima vreme, tot mai multe persoane au inceput sa adauge balsam de rufe in procesul de spalare, pentru a da un aer proaspat lenjerie de pat si, implicit, intregii incaperi.

Asa ca pentru cei care vor sa redecoreze o camera, insa nu au un buget foarte bine pus la punct pentru a schimba totul, cel mai bun lucru pe care il pot face, este sa inceapa sa investeasca in mici detalii care fac diferenta, asa cum este cazul lenjeriei de pat.

Leave A Response »