Cinci lucruri de luat in considerare cand cumperi lenjeria de pat

bogdan January 23, 2018 0
Cinci lucruri de luat in considerare cand cumperi lenjeria de pat

Lenjeria de pat era, in trecut, un lucru necesar intr-un dormitor. In prezent, aceasta continua sa fie necesara, evident, dar, pe langa rolul practic pe care il joaca de mult timp, acum, lenjeria de pat este considerata ca fiind un lucru foarte important pentru crearea unei estetici cat mai placute pentru dormitorul tau. Astazi, oamenii isi cumpera lenjeria de pat tinand cont de propriul gust estetic si de starea lor de spirit.

Lucrurile importante pentru o lenjerie de pat

Felul de lenjerii de pat pe care le folosesti poate sa transmita foarte multe lucruri despre tine personalitatea ta. Un set de lenjerie de pat de designer, elegant, va adauga intotdeauna un plus estetic dormitorului tau. Pentru asta, trebuie sa iei in considerare mai multe lucruri, ca sa te asiguri ca iei o decizie buna.

1481

Dimensiunea este aspectul principal, bineinteles. Fie ca e vorba de un pat single, double, queen sau king, alege lenjeria de pat tinand cont de dimensiunea pe care o are acesta. Masoara exact ce dimensiuni are salteaua patului sau si adauga cativa centimetri pe fiecare parte, atat pe laterala, cat si pe lungime, pentru a avea suficient material pe care sa-l poti bga dedesupt, ca sa ii oferi stabilitate si sa nu fie desternut de tine, in timpul somnului. In cazul in care iti cumperi o lenjerie de pat din bumbac, ai grija sa cumperi una cu dimensiuni mult mai mari, pentru ca aceasta poate intra la apa, de-a lungul timpului.

Desenele sunt un alt factor important. Acestea pot sa varieze mult, avand la dispozitie modele florale, dungi, puncte si multe altele, atunci cand e vorba de lenjerii de pat. Totusi, un model se face cel mai mult remarcat, si anume, cel de tip 3D, mai nou aparut pe piata. O lenjerie de pat 3D poate sa-i ofere camerei un look cu totul nou si sa o faca sa arate mult mai placut. Lenjeria de pat 3D inspira viata in asternuturile tale si pot fi un element foarte placut pentru dormitorul tau.

9966e7b3e8e5a9c4fffd3c7fad0be937--bedroom-comforter-sets-bedroom-linens

Materialul este al treilea lucru la care te uiti, avand la dispozitie lenjerii de pat facute din bumbac pur, polycoton sau sintetice. O lenjerie de pat 3D, de exemplu, de obicei, e facuta din bumbac, ceea ce iti ofera mult confort, lenjeria de pat din bumbac avand o serie de calitati anti alergenice, fiind si de calitate si foarte moi.

Al patrulea lucru important este daca vrei o lenjerie de pat simpla sau cu printuri. De exemplu, daca iti cumperi o lenjerie de pat 3D, aceasta este sigur cu printuri, ceea ce ii ofera originalitate. Aceasta decizie se ia pe baza gustului personal, dar si tinand cont de designul pe care il are dormitorul tau.

Intr-un final, al cincilea aspect important este numarul de fire pe centimetru patrat – cu cat sunt acestea sunt mai multe, cu atat lenjeria este mai rezistenta, dar poate sa fie si mai aspra.

Tinand cont de aceste cinci sfaturi, gasirea unei lenjerii de pat poate sa devina o adevarata placere.

Leave A Response »